side_banner

nyheter

Forbedre tekstilfasthet og fargeglans med HH-800 aldehydfritt fargefikseringsmiddel

Introduksjon:

Er du lei av falming av farger og svak fasthet på stoffene?Se ikke lenger!I dette blogginnlegget vil vi introdusere deg for det utroligeHH-800aldehydfritt fargefikseringsmiddel, designet for å forbedre stoffets fasthet og forbedre fargeglansen.Med sin unike formulering og eksepsjonelle egenskaper er HH-800 en perfekt løsning for tekstilprodusenter og fargeentusiaster.Les videre for å oppdage hvordan dette banebrytende produktet kan revolusjonere stoffbehandlingsprosessen din.

Produktbeskrivelse:

HH-800 er et innovativt, aldehydfritt fargefikseringsmiddel som kommer i en fargeløs til lysegul flytende form.Den er spesielt formulert for å brukes etter behandling av aktive, direkte og vulkaniserte fargestoffer.Dette bemerkelsesverdige produktet forbedrer ikke bare tekstilens fasthet betydelig, men gir også en herlig fargeendring, noe som resulterer i en fascinerende blu-ray-effekt.I tillegg kan HH-800 også brukes som et fargeleggingshjelpemiddel, noe som gjør det til et allsidig valg for de som ønsker å heve stoffdesignene sine.

MERCAPCURE HH-800

Produktegenskaper:

Utseende: Fargeløs til lys gul væske

Ionisk egenskap: kation

PH-verdi: 5-7,5

Løselighet: Lett løselig i vann

Stabilitet: Motstand mot syre, alkali, elektrolytt og hardt vann

Produktfunksjoner:

1. Kompromissløs peelingsmotstand: Fargen på den faste arbeidsvæsken er minimert i HH-800, og forhindrer effektivt avskalling under stoffbehandlingsprosessen.Si farvel til skjemmende stoffpeeling og hei til upåklagelig holdbarhet.

2. Fortryllende fargelys: HH-800 viser en unik kvalitet ved å endre fargelyset på stoffer, slik at de ser mer levende og fengslende ut.Den blå lyseffekten skapt med dette innovative middelet tilfører et snev av raffinement til ethvert stoff.

3. Forbedrede egenskaper: Stoffer behandlet med HH-800 viser betydelig forbedret friksjonsfasthet, såpefasthet, svettefasthet og mer.Vink farvel til bleking av farger og omfavn stoffer som beholder sin glans og holdbarhet selv etter lang tids bruk.

4. Miljøvennlig: Vår forpliktelse til miljøprestasjon er urokkelig.HH-800 er fullstendig formaldehydfri, noe som sikrer samsvar med globale miljøstandarder.Ved å velge HH-800 bidrar du til en bærekraftig og ansvarlig tekstilindustri.

5. Klorblekingsmotstand: HH-800 tilbyr eksepsjonell motstand mot klorbleking, noe som gjør den til et ideelt valg for stoffer som er utsatt for blekemiddel eller harde kjemiske behandlinger.Nyt sjelefred ved å vite at stoffene dine forblir levende, selv i møte med utfordrende forhold.

Pakking og lagring:

Emballasje: 220 kg/trommel

Oppbevaring: bør være kjølig, tørr og ventilert.

Holdbarhet: 365 dager;Oppbevares på et kjølig, ventilert og tørt sted.Holdes unna ild og direkte sollys.Gyldigheten er ett år.

MERCAPCURE HH-800-2

Konklusjon:

Ikke mer å gå på akkord med stoffets fasthet og fargeglans.HH-800 aldehydfritt fargefikseringsmiddel er den ultimate løsningen for både tekstilprodusenter og fargeentusiaster.Med sine bemerkelsesverdige egenskaper, inkludert kompromissløs avskallingsmotstand, fortryllende fargelys, forbedrede fasthetsegenskaper, miljøvennlighet og klorblekingsbestandighet, sikrer HH-800 at stoffene dine beholder sin sjarm og holdbarhet.Løft stoffdesignene dine til nye høyder og etablere din plass som trendsetter i tekstilindustrien med HH-800.


Innleggstid: 18-jul-2023